If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, на първо търсене попаднах на тази таблица, поразрових малко. Мисля, че не намирам точно този цвят, но пробвай и ти ако искаш. http://www.veloceregister.net/pntcode.htm
Използвай Ctrl + F - 156 за да не се луташ...успех!
Имам ама мойта не е такава аз за това питам,ако се пусна и с тая алфа като старата ми в 'оптичния тунинг' ,мисля това да е боята ама как ще я открия нз ...
Еееййй- тия таблици с боите много ценни. Обаче моята боя липсва. Ползвам темата да питам всички - има ли кола във форума с код 782/А и цвят BLU ? Понеже четох много обяви в раздела " продава " и такъв цвят не видях.
Иначе боята на колата в първия пост е УБИЕЦ.
Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Да не отварям друга тема, та според рамата може ли да се определи кода на боята, понеже задния капак липсва?
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Никой ли не знае? Само на задния капак ли има лепенка с кода на боята?
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
това е ясно, аз на моята си го знам кода, ама искам да купя една врата от друга алфа и колегата не знае кода на неговия цвят (няма я задната врата) , има само рамата а в епера не излиза цвят на купето, та затова е цялата дилема
и двете са спортвагони, моята е 2000г а неговата 2003 и ...., ето ги рамите, някой ако има някакви идеи
ZAR93200001171319 GRIGIO AFRICA 650/A
ZAR93200001392804
Comment